Om SHOUT

’SHOUT Gospel Voices’ er et kor med stor rummelighed, og der er altid plads til flere. Vi er medlemmer af koret fordi vi elsker at synge gospel – af glæde, om glæde og for at glæde. Det sociale samvær sættes højt, fuldstændigt som respekten til hinanden. Repertoiret spænder fra traditionelle negro spirituals til nyere gospel.

Koret ledes af Mads Andersen, samt korets bestyrelse. Bestyrelsen arbejder udelukkende på frivillig og ulønnet basis. Som naturlig følge heraf ønsker vi, at kormedlemmerne deltager aktivt i udførelsen af de praktiske opgaver.

’SHOUT Gospel Voices’ er en del af Græse og Sigerslevvester sognes aktivitetstilbud. Derfor betragtes det som en naturlig del af koraftener, at der bliver holdt en kort andagt, ligesom repertoiret naturligt har afsæt i det kristne evangelium, som er ”gospel” oversat til dansk. Koret deltager ved højmesser i Græse Kirke nogle gange om året, samt ved aftenandagter som koret arrangerer. Der stilles ikke forventning til kormedlemmer om tro eller engagement i kirken, men at man er loyal over for korets tilknytning til folkekirken.

DSC 3031forweb

Koncerter

Koret kan hyres til koncerter i kirker, foreninger m.m., samt i begrænset omfang ved private arrangementer – fortrinsvis kun hvis det er et af korets
egne medlemmer der er hovedperson.

 

Øveaftener

Hver torsdag kl. 19:30 - 22:00 (februar-juni) og (september-december) i Græse Kirkelades store sal (bag Græse Kirke), Græse Bygade 25, 3600 Frederikssund.

Log på